Kaputechnika, biztonságtechnika, nyílászárók, klímatechnika
Telefon: +36 24 526 300, +36 30 283 68 00
 

Paradox riasztó rendszer

Vezetékes riaszó rendszer - Vezeték nélküli riasztó rendszer - Kisállat védett riasztó rendszer
PARADOX riasztó - ESPRIT riasztó - SPECTRA riasztó - MAGELLAN riasztó - DIGIPLEX riasztó
Riasztó rendszer kivitelezése egyszerűtől a csúcstechnikáig

Egyszerűen használható és megbízhatóan működő riasztórendszer
teljes körű kivitelezéssel

Paradox riasztó rendszer

PARADOX riasztó rendszer a megbízható riasztórendszer

A kanadai PARADOX SECURITY SYSTEMS világszerte a riasztó rendszerek legnagyobb újító, kutató és fejlesztő cégeként ismert. Több mint 100 országba szállítja a riasztó rendszereit. A cég 1989-es alapítása óta a riasztó rendszerek területén a világ egyik vezető cégévé vált. Gyors növekedését és folyamatos sikerét, élenjáró kutatásainak, fejlesztéseinek és nem utolsó sorban megbízhatóan működő riasztó rendszereinek köszönheti.

PARADOX riasztó rendszer - Ébredés mindig a biztonság érzésével

Paradox riasztó rendszer - Ébredés a biztonság érzésével

PARADOX riasztó rendszer - ha igazán biztonságban szeretné tudni értékeit

Paradox riasztó rendszer MABISZ minősítéssel

 

A MABISZ minősítésű PARADOX riasztó rendszerek a lakások és a vállalkozások legmagasabb biztonsági követelményeinek is megfelelnek.

 

A PARADOX riasztó rendszer kimagasló megbízhatóságának köszönhetően, ma Magyarországon a legismertebb és leggyakrabban alkalmazott riasztórendszer márka.

PARADOX riasztó rendszer 2 év garanciával

 
Paradox riasztó rendszer - digitális technikaA PARADOX többféle riasztó rendszer központot gyárt. Így a riasztó rendszereikkel könnyedén oldható meg a csak néhány érzékelőt igénylő kislakások olcsó védelme, de nem jelentenek problémát a nagyobb ingatlanok, vállalkozások, bankok, a luxuslakások, közintézmények és más, professzionális védelmet igénylő objektumok sem. A PARADOX riasztó rendszer lehetővé teszi akár a 196 zónát igénylő nagy épületek és irodaházak tökéletes védelmét is. A digitális technika képes egyetlen rendszerbe integrálni a riasztó, a beléptető és a tűzjelző rendszert is.
 
Paradox riasztó rendszer 2 év garanciával
A PARADOX riasztó rendszer érzékel és regisztrál mindent. A védett objektumba történő behatolást, az ajtók vagy ablakok nyitását, az üvegtörést, a tűz keletkezését, de még az illetéktelen behatoló mozgási útvonalát is.

PARADOX riasztó rendszer magas műszaki színvonalát, vakriasztás mentes megbízhatóságát legjobban hazai, valamint nemzetközi ismertsége is mutatja.

PARADOX riasztó rendszer egyszerűtől a csúcstechnikáig, 4 - 192 zónáik, akár távirányítással is, 2 év garanciával.

 
Paradox riasztó rendszer rendszer - vakriasztás mentes digitális mozgásérzékelőkA PARADOX riasztó rendszer tartozéka számos érzékelő. Analóg és digitális, kültéri és beltéri mozgásérzékelők, nyitás és üvegtörés érzékelők, kisállat tűrő és vezeték nélküli technológiával is. Így szinte nincs is olyan riasztó rendszerekkel kapcsolatos probléma, melyet egy PARADOX riasztó rendszer ne tudna megoldani.
A legfejlettebb műszaki megoldásokkal és a digitális technológiával kiváló mozgásérzékelés és tökéletesen vakriasztás mentes riasztó rendszer valósítható meg.


A PARADOX riasztó rendszer központja, a transzformátor, a szünetmentes működést biztosító akkumulátorok és a nyitásérzékelők diszkréten elrejtve kerülnek telepítésre. Az érzékelők elhelyezésekor a legmesszebb menőkig, figyelembe vesszük Megrendelőink igényeit, szem előtt tartva az épület adottságait, biztosítva a teljes lefedettséget.

PARADOX riasztó rendszer elemei nem csúfítják el otthonát,
még is tökéletes védelmet nyújtanak.


A kültéri sziréna elhelyezésekor a legfontosabb szempont, hogy a betörő számára megközelíthetetlen, ugyanakkor, már messziről jól látható legyen. Figyelmeztetve a rossz szándékkel közeledőket, hogy kár próbálkozni, mert nincs esélyük az észrevétlen behatolásra.


A teljes PARADOX riasztó rendszer szabotázsvédetten kerül felszerelésre. A PARADOX riasztó rendszer kikapcsolt állapotban is riasztást indít el, ha bármely érzékelőt, a szirénát, vagy a központot, szétszedik, megrongálják, vagy a vezetéket elvágják, így az épületben megforduló vendégeknek és más avatatlan személyeknek, esélyük sincs a PARADOX riasztó rendszer működésébe avatkozni.


Cégünk által telepített mindegyik PARADOX riasztó rendszer lehetővé teszi a helyi szirénás riasztást, valamint a távfelügyelet vagy akár a rendőrség értesítését is.


Lehetőség van arra is, hogy riasztás esetén a PARADOX riasztó rendszer vonalas vagy mobil telefonon keresztül közvetlenül értesítse Önt, vagy az arra illetékeseket. Minden PARADOX riasztó rendszer akkumulátoros szünetmentes tápegységgel kerül telepítésre, így értékei, áramkimaradás esetén is biztonságban vannak.

 

Paradox riasztó rendszer központok

 

A riasztó rendszer lelke a központ, melyből több félét gyárt a PARADOX SECURITY SYSTEMS, a legmodernebb technológiák szerint.
 

Esprit riasztó rendszer >>>

Paradox ESPRIT riasztó rendszer
 
Kis és közepes lakások, irodák, vállalkozások megbízható és alacsony költségű, 32 vezetékes zónáig bővíthető PARADOX riasztó rendszerének központja.
 
 

Spectra riasztó rendszer >>>

Paradox SPECTRA riasztó rendszer
 
Rádiós és vezetékes bővítés 32 zónáig. Lakások, irodák, vállalkozások megbízható és alacsony költségű PARADOX riasztó rendszerének központja.
 
 

Magellan riasztó rendszer >>>

Paradox MAGELLAN riasztó rendszer
 
Vezeték nélküli PARADOX riasztó rendszer 32 rádiós és vezetékes zónáig, lakások, irodák és vállalkozások számára.
 
 

Digiplex riasztó rendszer >>>

Paradox DIGIPLEX riasztó rendszer
 
Digitális csúcstechnológia 192 vezetékes és rádiós zónáig. Luxuslakások, bankok, középületek és más maximális védelmet igénylő, nagyméretű objektumok magas szintű védelmére tervezett PARADOX riasztó központ, mely beléptető rendszerrel is bővíthető

 

Paradox riasztó rendszer mozgásérzékelők >>>

A PARADOX riasztó mozgásérzékelők egyedülállóak a világon, mert a szabadalmaztatott digitális technika segítségével a riasztó rendszerek tökéletes biztonságot nyújtanak és vakriasztás mentesen működnek, akár vezeték nélküli kialakítással is.

Paradox riasztó rendszer - mozgás érzékelők

 

Paradox riasztó rendszer kiegészítők >>>

A PARADOX riasztó rendszerek számos kiegészítővel bővíthetők. Íme a koránt sem teljes paletta.

Paradox riasztó rendszer kiegészítők

Cégünk az Alarm & Automatic System Kft. mint PARADOX riasztó rendszer viszonteladó és Dunaharaszti szakkereskedés, teljes körű szolgáltatást nyújt: helyszíni felmérés, szaktanácsadás, telepítés, szerelés, karbantartás, garanciális és garancián túli javítás.

PARADOX riasztó rendszer a teljes körű biztonságtechnika

A Paradox riasztó rendszer kiegészíthető infra kerítéssel, beléptető és kamerás megfigyelő renszerrel is, így az otthona vagy vállalkozása tökéletes biztonságban lesz.

Kisállat védett riasztórendszer - Vezetékes riasztórendszer - Vezeték nélküli riasztórendszer
PARADOX riasztórendszer - ESPRIT riasztórendszer - SPECTRA riasztórendszer
MAGELLAN riasztórendszer - DIGIPLEX riasztórendszer
Riasztórendszer telepítése - Riasztórendszer szerelése - Riasztórendszer szerviz
Paradox riasztórendszer az igazán megbízható riasztórendszer

PARADOX riasztórendszer - ha igazán biztonságban szeretné tudni értékeit

 

Copyright 2001-2017 - www.aas.hu
Minden jog fenntartva
Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS! Adatkezelési szabályzat