Kaputechnika, biztonságtechnika, nyílászárók, klímatechnika
Telefon: +36 24 526 300, +36 30 283 68 00
 

Ujjlenyomat

Ekey ujjlenyomat azonosítás - Biometrikus beléptető rendszer - Ujjlenyomatos beléptető
Ujjlenyomat azonosító beléptető rendszer - Ujjlenyomat olvasó


Napjaink biztonságtechnikája többféle megoldást kínál a védett területekre való bejutás ellenőrzésére, szabályozására és korlátozására. Erre az egyik legegyszerűbb és legbiztonságosabb megoldás a beléptető rendszer. Többféle elven működő beléptető rendszer létezik, de szinte mindegyiknek van valamilyen hátránya, leginkább a nem megfelelő biztonság vagy a magas ár. A kártyát el lehet veszíteni, ellophatják és kölcsönadható. A kódokat és jelszavakat el lehet felejteni, kifigyelhetik és átadható. Nem is beszélve az elveszíthető, ellopható és másolható kulcsokról.

A biometrikus beléptető rendszerek nagyságrendekkel magasabb fokú biztonságot nyújtanak, mert az adott személy egyedi fizikai és testi jellemzőit használja azonosítás céljára. A biometrián alapuló belépető rendszer ezeket a jellemzőket hasonlítja össze, az adatbázisban már korábban eltárolt adatokkal.

Csak a biometrikus azonosítás az egyetlen olyan eljárás, amely az emberek valódi, tőlük elválaszthatatlan azonosságán alapul.

Biometrián alapuló beléptető rendszerek többféle elven is működhetnek.

A hanganalízisen alapuló rendszereket egyszerű használni. De a háttérzaj és egy rekedtség már bizonytalanná teheti a felismerést.

Hang azonosító beléptető rendszer

Kézgeometria azonosító beléptető rendszer

A kézgeometria-elemzés szintén könnyen használható, de egy izületi gyulladás, vagy nagyobb fogyás problémát jelenthet.

 

Retina azonosító beléptető rendszer
Írisz azonosító beléptető rendszer beléptető beléptető rendszer

A retina és íriszazonosítás bonyolult és drága technológia, melynek megbízhatóságát egyes, a szemre ható gyógyszerek befolyásolhatják. Használata betanítást igénye, és az emberek többsége idegenkedik a szemük átvilágításától.

Arc azonosító beléptető rendszer
Arc azonosító beléptető rendszer

Az arcfelismerésen lapuló technológia egyszerűen használható, de drága, és a hajviselet, a smink, a szemüveg, a bajusz, a szakáll befolyásolhatja.

A nagyvállalatok, állami intézmények és titkosszolgálatok már jó ideje egyre nagyobb számban használják a biometrikus technológiát, hogy biztosítsák a biztonságos hozzáférést a kényes információkhoz és helyszínekhez.
De talán pont a fent leírtak miatt a biometrikus azonosító és beléptető rendszerek közül az ujjlenyomat olvasó, az ujjlenyomat azonosításán alapuló rendszerek terjedtek el legjobban. A technológia gyors fejlődésének és az árak jelentős csökkenésének köszönhetően ezt a kényelmet és biztonságot ma már kisebb vállalkozások és a lakossági felhasználók is megengedhetik maguknak.

EKEY ujjlenyomat azonosító beléptető rendszer

UJJLENYOMAT AZONOSÍTÓ BELÉPTETŐ RENDSZER

2 év garanciával

A mai ujjlenyomat azonosító rendszerek különböző, a felszínt letapogató technológiát használnak, optikai, kapacitás vagy hőszenzorok alkalmazásával. Az Ausztriai Linzben, 1999-ben alapított Eley Biometric Systems által felállított magas követelményeknek nem feleltek meg az addigi technológiák. Olyan ujjlenyomat azonosító beléptető rendszert akartak létrehozni, ahol maximális a felhasználók adatainak védelme és a biztonság, védett a manipulálás és a környezeti hatásokkal szemben, egyszerűen és könnyen használható. Az általuk kifejlesztett hővonal szenzor technológia olyan magas szintre emelte az ujjlenyomat azonosításán alapuló beléptető rendszereket, ami addig még nem volt. Kiváló termékeik, és a meglepően kedvező áraknak köszönhetően Európa piacvezető cégének számítanak az ujjlenyomat azonosításán alapuló biometrikus technológiában.

EKEY ujjlenyomat azonosító beléptető rendszer

EKEY ujjlenyomat azonosító beléptető rendszer

Mit nyújt Önnek egy EKEY ujjlenyomat azonosító beléptető rendszer?

Kényelem: Hol a kulcsom? Ismerősen hangzik? Gyakran nem találja a kulcsát, amikor szüksége van rá? Az EKEY ujjlenyomat azonosító beléptető rendszer véget vet ennek a dilemmának, mert egyszerűen és könnyen használható.

Mostantól a kulcsa mindig kéznél van, mert az Ön ujja a kulcsa.

EKEY ujjlenyomat azonosító beléptető rendszer

EKEY ujjlenyomat azonosító beléptető rendszer

 

 

Nyugalmat biztosít: Az EKEY ujjlenyomat azonosító beléptető rendszer és ujjlenyomat olvasó egyedülálló alternatívát nyújt kulcsokkal, kódokkal, jelszavakkal és kártyákkal szemben. Nem kell aggódnia, hogy elfelejti kódját vagy jelszavát, elveszti, ellopják kártyáját vagy kulcsát.


Hamisíthatatlan: Minden ujjlenyomat egyedi és nem másolható, amit a kódokról, kulcsokról nem lehet elmondani.

EKEY ujjlenyomat azonosító beléptető rendszer

Titkosított felhasználó: Az ujjlenyomat olvasó az ujjlenyomat beolvasásakor egy bináris kódot készít. A rendszer az ujjlenyomat kódját tárolja el, nem pedig a képét. Az algoritmus titkos, és nem kompatibilis más rendszerekkel. A kód visszafordíthatatlan, azaz a kódból az ujjlenyomat nem nyerhető vissza, így a személyiségi jogok nem sérülnek. A szkenner minden ujjlenyomat beolvasáskor elkészíti a bináris kódot, és továbbítja a vezérlő panelhez. Az összehasonlítja a már eltárolt kóddal, és csak akkor biztosít belépést, ha a két kód egyezik.


EKEY ujjlenyomat azonosító beléptető rendszer

Kimagasló biztonság: Az ujjlenyomat azonosítás a hővonal szenzor technológiával együtt. Ez lehetetlenné teszi a rendszer kijátszását, mivel méri a hőmérséklet különbséget a barázdák között is. így a rendszer, másolt ujjlenyomat vagy egy levágott ujj használatával, nem működik. Kisebb sérülések és piszkolódások nem zavaróak, mert nem az egész ujjlenyomatból készít bináris kódot, hanem csak az adott ujjlenyomat egyedi tulajdonságokból.

 

Ellenáll a manipulációnak: Az ujjlenyomat olvasó vezetékeinek összeérintésével (mint a filmekben) nem nyerhető engedély a belépésre.


Környezeti hatásoknak ellenáll: Az ujjlenyomat olvasó kültéren és beltéren egyaránt használható.

-40°C-tól egészen +85°C-ig.

EKEY ujjlenyomat azonosító beléptető rendszer

EKEY ujjlenyomat azonosító beléptető rendszer

 

Öntisztító szkenner: Az ujj lehúzása által nincs maradandó ujjlenyomat, így az ujjlenyomat olvasó tisztítást nem igényel.

EKEY ujjlenyomat azonosító beléptető rendszer

 

Pénzt és időt takarít meg: Egyszerűen és gyorsan vehet fel és törölhet felhasználókat. Nincs szükség zárcserére vagy kulcsmásolásra. Egy ujjlenyomat felvétele vagy törlése a beléptető rendszerből kevesebb mint 1 perc.

 

EKEY ujjlenyomat azonosító beléptető rendszer

EKEY ujjlenyomat azonosító beléptető rendszer

Széles alkalmazási terület: Ajtók, kapuk, raktárak, riasztó rendszerek, széfek, bankok, laboratóriumok, irodaházak, közintézmények, számítógépes központok, szervertermek és más magas biztonságot igénylő területek, speciális gépekhez és számítógépekhez is alkalmazható az EKEY ujjlenyomat olvasó.


Lecserélheti a felhasználó neveket és jelszavakat: Biztos lehet benne, hogy csak az lép be a területre, és csak az használja a számítógépet, aki erre jogosult.

EKEY az otthonában: Ha ön futni vagy strandra megy, nem kell többé egy kulcscsomót is magával vinne. Amikor hazaérkezik a bevásárlásból, nem kell a szatyrok alján a kulcsot keresnie. Gyermekének sem kell kulcsot adnia, amit elveszíthet, és nem zárhatja magát ki a lakásból.

Szünetmentesíthető: áramkimaradás esetére akkumulátorral biztosítható az ujjlenyomat olvasó beléptető rendszer folyamatos működése.

EKEY ujjlenyomat azonosító beléptető rendszer


EKEY ujjlenyomat azonosító beléptető rendszer

Az ujjlenyomat olvasó alap esetben fehér és antracit színben kapható, de rendelhető aranyszínű és vandálvédett rozsdamentes acél fémburkolattal, falba süllyesztő konzollal és esővédővel is.

EKEY ujjlenyomat azonosító beléptető rendszer
EKEY ujjlenyomat azonosító beléptető rendszer

Hosszú élettartam: Legkevesebb 1 000 000 beolvasás és 2 év gyártói cseregarancia.


EKEY ujjlenyomat azonosító beléptető rendszer
EKEY ujjlenyomat azonosító beléptető rendszer

Az EKEY Integra egy különleges ujjlenyomat olvasó. Ajtóba süllyeszthető szkennerrel és vezérlővel, speciálisan bejárati ajtókhoz.

 

Cégünk, az Alarm & Automatic System Kft. mint EKEY ujjlenyomat azonosító beléptető rendszer szakkereskedés, teljes körű szolgáltatást nyújt: helyszíni felmérés, szaktanácsadás, telepítés, szerelés, karbantartás, garanciális és garancián túli javítás.

További BIZTONSÁGTECHNIKA termékeink

Tekintse meg riasztó és egyéb beléptető rendszerünket is!

Egészítse ki beléptető rendszerét videókamerás megfigyelő rendszerrel is, hogy tökéletes legyen az ellenőrzés és a biztonság.

További termékeinket részletezve megtalálja a felső menüsorban. >>>

EKEY ujjlenyomatos beléptető rendszer.

EKEY ujjlenyomat azonosítás.

Copyright 2001-2017 - www.aas.hu
Minden jog fenntartva
Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS! Adatkezelési szabályzat