Kaputechnika, biztonságtechnika, nyílászárók, klímatechnika
Telefon: +36 24 526 300, +36 30 283 68 00
 

Kamerás megfigyelő rendszer

Számítógép alapú megfigyelő rendszer - Kamerás megfigyelő rendszer
Digitális megfigyelő rendszer

Egyszerűen használható és megbízhatóan működő megoldások minden megfigyelő rendszer problémára

Pontos, gyors és igényes kamerás megfigyelő rendszer kivitelezés

Napjainkban a romló közbiztonság miatt, egyre nagyobb az igény, hogy kamerás megfigyelő rendszer segítségével figyelhessük meg a vállalkozásunkban vagy az otthonunkban történő eseményeket, ezeket megbízhatóan rögzíthessük több hónapon keresztül is, és visszanézhessük akár a világ másik végéből is. Erre az egyik legjobb megoldás egy számítógép alapú kamerás megfigyelő rendszer. Persze ez csak első olvasatra tűnik ilyen bonyolultnak. Valójában egy hagyományos számítógépbe helyezett digitalizáló kártyáról van szó, mely a kamerákból érkező elektromos jeleket, egy szoftver segítségével rögzíti a számítógép winchesterén. Ugyan ez a szoftver teszi lehetővé a lejátszást, a kamerák vezérlését, és még számtalan kényelmi és biztonsági funkció beállítását is.

EuroVideo megfigyelő rendszer

Ne adjon esélyt a betörőknek, a bolti szarkáknak, vagy éppenséggel a saját zsebre dolgozó alkalmazottaknak! Tartsa szemét vállalkozásán vagy otthonán, akár távolról is, az Interneten keresztül, megfigyelő rendszer segítségével!

A számítógépekbe építhető digitalizáló kártyák megjelenésével forradalmi változás következett be a kamerás megfigyelő rendszerek területén. Olyan, addig soha nem látott lehetőségek nyíltak meg meglepően kedvező áron, hogy a videó kamerás megfigyelő rendszer, és az evvel járó magas fokú biztonság, ma már szinte bárki számára elérhetővé vált.

A kamerás megfigyelő rendszer óriási előnye az élő erős őrzéssel szemben, hogy csak egyszeri beruházást igényel, míg az őrszemélyzet folyamatos költséget jelent. A megfigyelő rendszer nem alszik el, és nem lehet megvesztegetni. Minden biztonsági kamera egy szempár, mely akár a teljes sötétben is lát. Amennyiben még is szükséges az őrszemélyzet jelenléte, akkor egy kamerás megfigyelő rendszer által támogatott, lényegesen kisebb létszámú őrszemélyzet is, biztosítani tudja a magas szintű védelmet, és így éves szinten jelentős költségmegtakarítás érhető el.

EuroVideo kamerás megfigyelő rendszer

A Tajvanban gyártott EuroVideo típusú kamerás megfigyelő rendszer, látszólag csak egyike a hazánkban kapható számtalan távol-keleti berendezésnek, ám még is van némi különbség. Az EuroVideo szakított a "szokásos" távol-keleti hagyománnyal, miszerint nem számít a minőség, csak olcsó legyen. Az EuroVideo mérnökei a kamerás megfigyelő rendszer esetében is a minőséget és a megbízhatóságot helyezték előtérbe a kedvező ár megtartása mellett.

* * * EuroVideo kamerás megfigyelő rendszer 2 év garanciával * * *

Mit nyújt Önnek az EuroVideo kamerás megfigyelő rendszer?

EuroVideo megfigyelő rendszer


Nem szükséges hozzá drága számítógép .
A 4 kamerás megfigyelő rendszer, már a legegyszerűbb, számítógépen is tökéletesen működik, amin Windows van.

Már alapfokú számítógép ismeret birtokában is egyszerűen és könnyen kezelhető. A karosszékéből kísérheti figyelemmel az otthonában vagy a vállalkozásában folyó eseményeket, akár a világ másik végéből is.

Az EuroVideo számítógép alapú kamerás megfigyelő rendszer nem igényel felügyeletet, nincs szükség a kazetták cserélgetésére, és a nap 24 órájában megbízhatóan működik.


A 4, 8, 16 és 32 kamera kezelésére alkalmas digitalizáló kártyákkal és egyéb kiegészítő modulokkal egyszerűen valósíthatók meg az olcsó, egy-két kamerás kis megfigyelő rendszer épp úgy, mint a 32 kamerás, külső eszközöket is figyelő és vezérlő, hangot is rögzítő csúcstechnika.

 

A PCI csatlakozású digitalizáló kártyák szinte bármilyen számítógépbe beépíthetők.

EuroVideo megfigyelő rendszer

Minden EuroVideo kártyához Winows kompatíbilis, ingyenes, magyar nyelvű szoftver tartozik, mely tartalmaz minden szükséges kliens programot is. Jól áttekinthető kezelő felülettel könnyedén kezelhető a kamerás megfigyelő rendszer, és számtalan szolgáltatásával, egyszerűen valósítható meg a minőségi megfigyelés.

EuroVideo megfigyelő rendszer

EuroVideo megfigyelő rendszer

MPEG4 tömörítési technológia biztosítja, hogy még a kisebb kapacitású számítógépeken is rögzíthető legyen, akár több hét eseménye is. Szükség esetén akár több hónap eseményei is rögzíthetők emberi beavatkozás nélkül. A felvetett kép és hanganyag mennyiségének csak a winchesterek száma és mérete szab határt.

A megfigyelő rendszer lehetővé teszi a CIF 360x288 képpont, Half D1 720x288 képpont és a kiváló minőségű FULL D1 720x576 képpontos felbontást is.

Az EuroVideo kamerás megfigyelő rendszer akár 400 képkocka rögzítésére is képes másodpercenként.

1 - 32-ig színes és fekete-fehér kamera csatlakoztatható, akár vegyesen is számítógépenként. Több számítógép esetén akár több száz kamerás megfigyelő rendszer is kiépíthető.

1 - 16-ig mikrofon csatlakoztatható számítógépenként. A hang rögzíthető a képpel együtt és külön is. Például, ha a zajszint egy előre beállított érték fölé emelkedik.

Többféle felvételi mód közül választhat: folyamatos, időzített, mozgásra, eseményre és riasztásra induló, vagy külső eszköz által vezérelve. Állítható az esemény előtti és utáni felvétel hossza is. Így a megfigyelő rendszer garantáltan rögzít minden fontos eseményt.

Az EuroVideo kamerás megfigyelő rendszer lehetővé teszi többféle külső eszköz és érzékelő figyelését és vezérelését a ki és bemenetek segítségével.

Minden kamera elnevezhető, így az események visszanézésekor könnyen azonosítható a megfigyelt terület. Ez a funkció különösen hasznos sok kamerás megfigyelő rendszer esetében.

EuroVideo megfigyelő rendszer

EuroVideo megfigyelő rendszer

Kameránként szabályozható a másodpercenkénti képkocka szám, a képfelbontás, a fényerő, a kontraszt, a felvétel minősége, a színtelítettség, valamint a digitális mozgásérzékelési maszk, melynek segítségével az is beállítható, hogy felvétel csak akkor készüljön, ha a megfigyelt terület egy bizonyos részén történik esemény. Ez a funkció akkor hasznos, ha a kamerás megfigyelő rendszer olyan területre is rálát, melynek eseményeit nem akarjuk rögzíteni. Például az utca autós forgalma digitálisan kitakarható, és így felvétel csak akkor készül, ha közvetlenül az épület mellet történik esemény.


A beépített lejátszó program menüjének segítségével a felvételek egyszerűen és gyorsan megkereshetők, dátum, idő és kamera szerint is.

A felvételek lejátszhatók előre és hátrafelé, kockánként, lassítva, gyorsítva és nagyítva is. Az EuroVideo kamerás megfigyelő rendszer segítségével egyszerre tekintheti meg akár az összes kamera élőképét, vagy rögzített felvételét.

A triplex rendszernek köszönhetően a rögzítés leállítása nélkül is lehet a felvett eseményeket visszanézni.

EuroVideo megfigyelő rendszer

EuroVideo megfigyelő rendszer

 

Távoli rendszer elérés hálózaton és az Interneten keresztül is. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy megnézze a megfigyelt területek élő képét vagy a rögzített felvételeket anélkül, hogy kimozdulna az irodájából, vagy az otthonából.

 

 

Egyszerre tekintheti meg akár az összes kamera élőképét, vagy rögzített felvételét, a rögzítést végző számítógépén, vagy hálózaton és Interneten keresztül más gépeken is.

Riasztáskor vagy kamerakép megszűnésekor (Pl. kamera megrongálása esetén) az EuroVideo kamerás megfigyelő rendszer fegyelmeztető üzenetet küldhet telefonra és képet e-mailben.

Kamerák és egyéb külső eszközök vezérlése (kamerák forgatása, ráközelítés, lámpák kapcsolása, stb.) a számítógép billentyűzetéről és az Interneten keresztül is gyerekjáték.

Többszintű jelszavas védelem, mellyel különböző jogosultsági szintek állíthatók be. Például, megakadályozható, hogy a kezelőszemélyzet leállítsa a felvételt, letöröljön felvételeket, vagy a megfigyelésen és rögzítésen kívül, másra is használja a számítógépet. Beállítható, hogy egyes felhasználók mikor léphetnek be a rendszerbe, és mit csinálhatnak.

EuroVideo megfigyelő rendszer

EuroVideo megfigyelő rendszer

Digitális vízjellel védhetők a megfigyelő rendszer által készített felvételek az utólagos manipulálástól.

A felvételek kimásolhatók, és külön lejátszó program nélkül is más számítógépen lejátszhatók.

A felvett és az élőképek tetszés szerint nagyíthatók, azokból állóképek kimenthetők.

Az egész kamerás megfigyelő rendszer szünet mentesíthető, így áramkimaradás esetén is rögzítésre kerülnek az események.

Az eseménynapló segítségével ellenőrizhető, a rendszerben történt összes esemény: felvételek készítésének ideje, felhasználók belépése és tevékenysége.

A megfigyelő rendszer biztonsági kamerái diszkréten és rejtve is elhelyezhetők épületen belül, vagy időtálló alumínium házban épületen kívül.

A téli hidegben fűtött, és a nyári meleg ellen hő pajzzsal védett, kültéri kameraházaknak köszönhetően, a kamerák télen-nyáron tökéletes képet adnak.

Éjjellátó és infra kamerákkal, vagy a kamerákhoz felszerelhető, mozgásérzékeléskor automatikusan felkapcsolódó reflektorok és infra fényvetők segítségével a megfigyelő rendszer éjszaka is tökéletes felvételt készít.

Cégünk, az Alarm & Automatic System Kft. mint EUROVIDEO kamerás megfigyelő rendszer szakkereskedés, teljes körű szolgáltatást nyújt: helyszíni felmérés, szaktanácsadás, telepítés, szerelés, karbantartás, garanciális és garancián túli javítás.

További BIZTONSÁGTECHNIKA termékeink

A megfigyelő rendszer többféle kamerával, optikával, és egyéb eszközzel egészíthető ki. Tekintse meg termékeinket, kérje tanácsunkat!

 

Riasztó és beléptető rendszerekkel tőkéletesre fejlesztheti
a biztonságot és az ellenőrzést.

Számítógép alapú megfigyelő rendszer és kamerás megfigyelő rendszer szerelése
Alarm & Automatic System Kft a kamerás megfigyelő rendszer specialista

Copyright 2001-2017 - www.aas.hu
Minden jog fenntartva
Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS! Adatkezelési szabályzat