Kaputechnika, biztonságtechnika, nyílászárók, klímatechnika
Telefon: +36 24 526 300, +36 30 283 68 00
 

Full HD kamera rendszer

2 megapixel felbontású kamera rendszer.
Minőségi, részlet gazdag megfigyelés elérhető áron. Full HD kamera rendszer kiépítése internetes eléréssel, 2 év garanciával.

Full-HDSzeretne egy minőségi kamera rendszert, de nem akar újabb számítástechnikai ismeretek megszerzésével időt tölteni?
Meglévő kamera rendszerét szeretné korszerűsíteni, de a már kiépített kábelhálózat korlátokat szab a lehetőségeinek?
Szüksége van az IP kamerák képminőségére, de nem akar a bonyolult informatikai hálózat kiépítésére költeni?

Nem is kell. Ha már látott hagyományos kamera rendszert, és nem volt elégedett a képminőséggel, akkor ezt imádni fogja.

Az 1969 óta használatos PAL rendszerű képfelbontás gyakorlatilag semmit sem változott az eltelt közel 50 év alatt. A manapság elterjedt kamerás megfigyelő rendszerek és a TV adások többsége az un. D1 képfelbontást használja. Ez 720x576 pixel, azaz 0,4 megapixel. Ez, a mi a mai IP kamerák képfelbontása mellet már igen csak elavult. Ma már egy okostelefon sem számít elég jónak, ha nem képes Full HD videó felvételre.

Kamera rendszerek képfelbonása közötti különbségek

A minőség iránti igény növekedése egyre nagyobb képfelbontást kívánt. A biztonságtechnika részét képező megfigyelő kamera rendszer pont egy olyan szegmens, ahol elengedhetetlenül fontos, hogy valóban értékelhető felvétel készüljön a nem kívánatos eseményekről. Egy gyenge minőségű, elavult kamera rendszer felvétele nem teszi lehetővé az események pontos kiderítését, az elkövetők azonosítását.

Full-HD kamera rendszer = minőségi, részlet gazdag felvétel

Pedig a lényeg mindig a részletekben van. A kiváló minőségű, éles, tiszta, részlet gazdag felvételekben. Ahol mindig pontosan megállapítható, hogy mi történt, és azonosíthatók az elkövetők. Ezt nyújtja Önnek a Techson Full HD kamera rendszer. 

D1, HD és Full-HD kamera rendszer által megfigyelt területek összehasonlítása

A hagyományos 720x576 pixel képfelbontású videóhoz képest a Techson Full HD kamera rendszer 1920x1080 pixel képfelbontást nyújt.

Eredeti méretek megtekintéshez kattintson az alábbi képekre.

D1 képfelbontás 720x576 pixel - eredeti méret megtekintéséhez kattintson a képre   Full HD képfelbontás 1920x1080 pixel - eredeti méret megtekintéséhez kattintson a képre
D1 képfelbontás 720x576 pixel   Full HD képfelbontás 1920x1080 pixel

Ez ötször jobb képminőség, vagy akár ötször nagyobb terület megfigyelése a D1 felbontással azonos képminőségben.

Régi elavult helyett korszerű Full HD kamera rendszer

Az átállás sosem volt egyszerűbb!

Egy meglévő hagyományos kamera rendszer korszerűsítése, a képminőség és a felbontás javítása nehézségekbe ütközhet, ha IP technológiára szeretnénk átalakítani a kamera rendszert. Ilyenkor ki kell alakítani az ehhez szükséges kábelhálózatot, és az informatikai háttér rendszert (Cat5e, Cat6, vagy optikai kábel, stb.). Koax kábeles kiépítésű kamera rendszer meglétekor mindenképpen új kábelezést kell készíteni, ami jelentős költség.

Ezzel szemben az AHD technológia a hagyományos analóg videó rendszerek infrastruktúrájához illeszkedik. Így a régi analóg kamera rendszerünkben, csupán az eszközök cseréjével kialakítható 1920x1080 pixel felbontású, Full HD kamera rendszer. A már meglévő koaxiális vagy csavart érpáras vezetékrendszert felhasználva, a kamerák és a videó rögzítő cseréjével látványos képminőség javulás érhető el, jóval az azonos minőségű IP kamerák ára alatt. A 2 megapixel képfelbontás mellett a biztonsági kamera és a képrögzítő között akár 300 méter kábel is lehet.

 

Full HD kamera rendszer - látványos képminőség javulás

Látványos képminőség javulásra számíthat Techson Full HD kamera rendszer alkalmazása esetében. Ez minőségbeli különbség a mozgások rögzítésénél még jobban látható.

A hagyományos analóg kamera rendszer interlace, azaz váltott-soros képmegjelenítés alkalmaz. Itt a teljes képet két lépésben, először a páratlan, majd páros képsorok felrajzolásával állítják elő Ez mozgások rögzítésénél csíkozódáshoz vezet. Gyors mozgásnál pedig teljes értékelhetetlenné válhat a kép.

Az AHD technológiára épülő Techson Full HD kamera rendszer progresszív képfrissítést alkalmaz. Ennek lényege, hogy a váltott-soros képfrissítéssel szemben egy lépésben rajzolják fel a képet alkotó sorokat. Nagyságrendekkel jobb, 2 megapixel felbontású képminőség az eredmény. Ez a kamera rendszer különösen mozgó dolgok felvételekor mutatja meg előnyeit. A minőségi, részlet gazdag megfigyelés ma már elérhető áron valósítható meg a vállalkozások és az otthonok védelmére.

Sokoldalú Full HD kamera rendszer

Manapság már számos elvárás fogalmazódik meg egy biztonsági kamera rendszer kiépítésekor. A Techson Full HD kamera rendszer minden, ilyen irányú igényre felkészült, és jól bevált technológia. Egyesíti magában a tömörítés nélküli, és ezáltal minőségromlás nélküli gyors adatátvitelt, a bővíthetőséggel és a felhasználóbarát kialakítással.

4-től akár 32-ig csatlakoztatható biztonsági kamera, egyetlen képrögzítőre. Éjjel látó kompakt és dóm kültéri kamerák, beltéri, rejtet és álcázott biztonsági kamerák közül lehet választani. Megbízható működésű Full HD kamera rendszer kiépítése internetes eléréssel. Legyen Ön bárhol a világban, ahol van internet, mindig elérheti mobiltelefonjáról kamera rendszerét.

Kiváló képminőségű kamera rendszer kiépítése
2 év garanciával

Ne adjon esélyt a betörőknek, a bolti szarkáknak, vagy éppenséggel a saját zsebre dolgozó alkalmazottaknak! Tartsa szemét vállalkozásán és otthonán, akár távolról is, az Interneten keresztül, Techson Full HD kamera rendszer segítségével!

Ne érje be középszerűvel, ha minőséget is választhat megfizethető áron. Cégünk munkatársai helyszíni felméréssel, szaktanácsadással és teljes körű kivitelezéssel állnak a rendelkezésére. Védje az Ön értékeit is minőségi kamera rendszer.

Tekintse meg Full HD biztonsági kamera és digitális képrögzítő kínálatunkat

Techson Full HD kamera rendszer biztonsági kamerák

AHD technológiás Full HD biztonsági kamerák kültéri és beltéri használatra. 
Sony Exmor CCD-vel, analóg és Full HD üzemmód.
1920x1080 pixel képfelbontás mellett 25 képkocka / másodperces képtovábbítás.
Kültéri kompakt és dóm kivitel, beépített infra reflektorral.
Beltéri dóm, rejtett és álcázott kivitelben.

Full HD biztonsági kamerák bővebben >>>

 

 

Techson Full HD kamera rendszer digitális képrögzítők

Full HD digitális képrögzítők analóg, IP és AHD technológiás kamerákhoz.
12 fps képrögzítés kameránként.
HDMI és VGA csatlakozás.
4-32-ig kamerakép és 1-16-ig hangrögzítés
Ingyenes gyártói DynDNS szolgáltatással internetes elérés.
Ingyenes kliensprogram iPhone és Android mobiltelefonokhoz.

Full HD digitális képrögzítők bővebben >>>

 

Nagyfelbontású kamera rendszer kiépítését tervezi? Jó helyen jár! Válassza a Techson Full HD kamera rendszert. IP kamerák minősége, analóg kamerák árában.

2 megapixel felbontású kamera rendszer.
Minőségi, részlet gazdag megfigyelés elérhető áron. Full HD kamera rendszer kiépítése internetes eléréssel, 2 év garanciával.

Az Alarm & Automatic System Kft. közel 20 éves tapasztalattal rendelkezik biztonsági kamera rendszerek telepítése területén. Tekintse meg referenciáinkat: Biztonságtechnika referenciák >>>

 

További biztonsági kamera és kamera rendszer termékeink:

 További termékeinket részletezve megtalálja a felső menüsorban. >>>

Techson Full-HD kamera rendszer - ha igazán jól akar látni

Copyright 2001-2017 - www.aas.hu
Minden jog fenntartva
Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS! Adatkezelési szabályzat