Kaputechnika, biztonságtechnika, nyílászárók, klímatechnika
Telefon: +36 24 526 300, +36 30 283 68 00
 

 

GeoVision megfigyelő rendszer

 

Napjainkban az egyre romló közbiztonság miatt gyakran szükséges, hogy megfigyelő rendszer segítségével figyeljük meg a vállalkozásunkban vagy az otthonunkban történő eseményeket, ezeket megbízhatóan rögzítsük akár több hónapon keresztül is, és visszanézhessük a világ másik végéből is.

GEOVISION megfigyelő rendszer használatával ez gyerekjáték

A Tajvani székhelyű GeoVision 1998-as alapítása óta a legismertebb céggé vált a számítógép alapú megfigyelő rendszer gyártók között. A GeoVision megfigyelő rendszer a legelterjedtebb márkának számít világszerte. Mérföldkőnek számító újdonságaikat és fejlesztéseiket 16 különböző nemzetközi díjjal tüntették ki. A GeoVision megfigyelő rendszer megbízhatóságának legjobb bizonyítéka a 2 év garancia.
GEOVISION megfigyelő rendszer

GEOVISION megfigyelő rendszer
De mi is az a számítógép alapú digitális megfigyelő rendszer?

Szerencsére ez csak elsőnek tűnik ilyen bonyolultnak. Valójában egy hagyományos számítógépbe épített digitalizáló kártyáról van szó, mely a kamerákból érkező elektromos jeleket, egy szoftver segítségével rögzíti a számítógép winchesterén.

Ugyan ez a szoftver teszi lehetővé a lejátszást, a kamerák vezérlését, és még számtalan kényelmi és biztonsági funkció beállítását is.

 

Mit nyújt Önnek a GeoVision megfigyelő rendszer?

Pénzt takarít meg önnek. A kamerás megfigyelő rendszer óriási előnye az úgynevezett "élő erős" őrzéssel szemben, hogy csak egyszeri beruházást igényel, míg az őrszemélyzet folyamatos költséget jelent. A GeoVision megfigyelő rendszer nem alszik el, és nem lehet megvesztegetni. Minden kamera egy szempár, mely akár a teljes sötétben is lát. Amennyiben még is szükséges az őrszemélyzet jelenléte, akkor egy kamerás megfigyelő rendszer, lényegesen kisebb létszámú őrszemélyzettel is, biztosítani tudja a magas szintű védelmet.

GEOVISION megfigyelő rendszer

Megbízható működés. A GeoVision megfigyelő rendszer nem igényel felügyeletet, nincs szükség a kazetták cserélgetésére, és a nap 24 órájában biztonságosan rögzíti az Önnek fontos eseményeket.

GEOVISION megfigyelő rendszer
Egyszerű használat. A GeoVision megfigyelő rendszer nem igényel magas szintű számítástechnikai ismereteket. Már alapfokú ismeret birtokában is bárki könnyedén boldogulhat vele.

A GeoVision megfigyelő rendszer jól áttekinthető, ingyenes, magyar nyelvű szoftvere segítségével, egy kattintással keresheti ki a fontos események felvételeit, vagy módosíthatja a beállításokat.


Nem szükséges hozzá drága számítógép. A 4 kamerás GeoVision megfigyelő rendszer, már a legegyszerűbb számítógépen is tökéletesen működik, amin Windows XP vagy Windows-7 van.

Így a minőségi megfigyelő rendszer és az evvel járó magas szintű biztonság, ma már szinte bárki számára elérhető.

GEOVISION megfigyelő rendszer

GEOVISION megfigyelő rendszer

GeoVision megfigyelő rendszer több mint húszféle digitalizáló kártyával. Az 1, 2, 4, 6, 8, 12, 16 és 32 kamera kezelésére alkalmas digitalizáló kártyákkal és egyéb kiegészítő modulokkal egyszerűen valósítható meg az olcsó, egy-két kamerás megfigyelő rendszer épp úgy, mint a külső eszközöket is figyelő, analóg és IP kamrákat is vezérlővezérlő, hangot is rögzítő csúcstechnika.

GEOVISION megfigyelő rendszer

A GeoVision megfigyelő rendszer egy számítógépen akár 32 kamera videó jelét is rögzíti és megjeleníti. Több számítógép esetén akár több száz kamerás rendszer is kiépíthető. A GeoVision megfigyelő rendszer alkalmas megapixel IP kamerák csatlakoztatására is.

GEOVISION megfigyelő rendszer

A GeoVision megfigyelő rendszer széleskörű beállítási lehetőséget biztosít. Kameránként állítható a másodpercenkénti képkocka szám, a képfelbontás, a fényerő, a kontraszt, a felvétel minősége, a színtelítettség és még sok minden.

GEOVISION megfigyelő rendszer

Digitális mozgásérzékelési maszk. Ezzel beállítható, hogy felvétel csak akkor készüljön, ha a megfigyelt terület egy bizonyos részén történik a rögzíteni kívánt esemény. Ez a funkció akkor különösen hasznos, ha a megfigyelő rendszer kamerái olyan területre is rálátnak, melynek eseményeit nem akarjuk rögzíteni. Például az utca autós forgalma vagy egy a kamera látóterébe belógó, szél által mozgatott faág, digitálisan kitakarható. Így felvétel csak akkor készül, ha a megfigyelni kívánt területen történik esemény.

GEOVISION megfigyelő rendszer
A GeoVision megfigyelő rendszer hangot is rögzíthet. Akár 16 mikrofon is csatlakoztatható számítógépenként. A hang rögzíthető a képpel együtt és külön is. Például, ha a zajszint egy előre beállított érték fölé emelkedik.

PAL és NTSC rendszerű, valamint IP kamerák támogatása. A GeoVision megfigyelő rendszer lehetővé teszi a 768x576 képpont (Full D1), vagy megapixel IP kamera esetében akár 1280x960 képpontos rögzítési felbontást.

A megapixel IP kamera, a hagyományos kamerához képest háromszor ill. tizenkétszer jobb képfelbontást is nyújt.

GEOVISION megfigyelő rendszer

Akár 400 képkocka is rögzíthető másodpercenként. Így biztos lehet benne, hogy nem marad ki semmilyen fontos részlet.

GEOVISION megfigyelő rendszer

A GeoVision megfigyelő rendszer minden kamerája elnevezhető. Így az események visszanézésekor könnyen azonosítható a megfigyelt terület. Ez a funkció különösen hasznos sokkamerás megfigyelő rendszer esetén.

GEOVISION megfigyelő rendszer
A GeoVision megfigyelő rendszer támogatja az H264 és az MPEG4 tömörítési technológiát. Ez biztosítja, hogy még a kisebb kapacitású számítógépeken is rögzíthető legyen, akár több hét eseménye is.

A GeoVision megfigyelő rendszer lehetővé teszi akár több hónap eseményeinek rögzítését is emberi beavatkozás nélkül. A felvetett kép és hanganyag mennyiségének csak a winchesterek száma és mérete szab határt.

A GeoVision megfigyelő rendszer többféle felvételi mód beállítását teszi lehetővé. A felvétel lehet folyamatos, időzített, mozgásra, eseményre és riasztásra induló, vagy külső eszköz által vezérelve. Állítható az esemény előtti és utáni felvétel hossza is. Így garantáltan rögzítésre kerül minden fontos mozzanat.

Többszintű jelszavas védelem.
A GeoVision megfigyelő rendszer lehetővé teszi különböző jogosultsági szintek beállítását.

Így megakadályozható, a megfigyelő rendszer leállítása, a felvételek letörlés, vagy hogy a megfigyelésen és rögzítésen kívül, másra is (Pl. játékra) használják a számítógépet.

A GeoVision megfigyelő rendszer menüjében beállítható, hogy egyes felhasználók mikor léphetnek be a rendszerbe, és mit tehetnek. Így a megfigyelő rendszer beállításait csak az arra jogosult személy módosíthatja.

Digitális vízjellel védhetők a rögzített felvételek az utólagos manipulálástól.

GEOVISION megfigyelő rendszer

GEOVISION megfigyelő rendszer GEOVISION megfigyelő rendszer

A GeoVision megfigyelő rendszer figyeli és jelzi az otthagyott, vagy eltűnt tárgyakat.

GEOVISION megfigyelő rendszer

Defog azaz ködmentesítés. Ködös, füstös körülmények, rossz idő, eső, hó mind befolyásolja a képminőséget és a láthatóságot. A GeoVision megfigyelő rendszer lehetőséget nyújt az ilyen zavaró tényezők kiküszöbölésére.

 

GEOVISION megfigyelő rendszer

Kép stabilizátor. A GeoVision megfigyelő rendszer ezzel a funkcióval szoftveresen javít a rezonanciából eredő képrázkódáson.

GEOVISION megfigyelő rendszer

A GeoVision megfigyelő rendszer lehetővé teszi kamerák, bemenetek és egyéb külső eszközök figyelését, vezérlését. Kamerák forgatása, ráközelítés, lámpák kapcsolása. A bemenetek segítségével indulhat a felvétel Pl. egy ajtó nyitására, vagy felkapcsolódhatnak a lámpák a megfigyelt területre történő behatoláskor. Mindez a számítógép billentyűzetéről és az Interneten keresztül is gyerekjáték.

GEOVISION megfigyelő rendszer

Hálózati és internetes csatlakoztatás. Nem szükséges a megfigyelést végző számítógép előtt ülnie. A GeoVision megfigyelő rendszer lehetővé teszi, hogy a karosszékéből kísérhesse figyelemmel az otthonában vagy a vállalkozásában folyó eseményeket, akár az Interneten keresztül a világ másik végéből is.

GEOVISION megfigyelő rendszer

A GeoVision megfigyelő rendszer értesíti Önt. Riasztáskor vagy kamerakép megszűnésekor (Pl. kamera megrongálása esetén) figyelmeztető üzenet küldése telefonra és kép küldése e-mailen.


Az eseménynapló segítségével ellenőrizhető, a rendszerben történt összes esemény: felvételek készítésének ideje, felhasználók belépése és tevékenysége.


GEOVISION megfigyelő rendszer
Egyszerű keresés a beépített lejátszó programmal. A GeoVision megfigyelő rendszer menüjének segítségével a felvételek egyszerűen és gyorsan megkereshetők, dátum, idő és kamera szerint is. A felvételek lejátszhatók előre és hátrafelé, lassítva, gyorsítva, nagyítva, vagy akár képkockánként, de lejátszhatja egyszerre akár az összes kamera felvételét is.
GEOVISION megfigyelő rendszer
A GeoVision megfigyelő rendszer triplex rendszernek köszönhetően a rögzítés leállítása nélkül is lehet a felvett eseményeket visszanézni, Interneten vagy hálózaton keresztül elérni, kimásolni.

A kimásolt felvételek, külön lejátszó program nélkül is lejátszhatók más számítógépen.

GEOVISION megfigyelő rendszer

A GeoVision megfigyelő rendszer által felvett, és az élőképek is tetszés szerint nagyíthatók, azokból állóképek kimenthetők.

Teheti mind ezt a kényelmes foteljában ülve akár távirányítóval is.


Igény esetén az egész megfigyelő rendszer szünet mentesíthető, így áramkimaradás esetén is rögzítésre kerülnek az események.


A téli hidegben fűtött, és a nyári meleg ellen hő pajzzsal védett, kültéri kameraházaknak köszönhetően, a kamerák télen-nyáron tökéletes képet adnak.


Éjjel is látó és infra kamerákkal, vagy a kamerákhoz felszerelhető, mozgásérzékeléskor automatikusan felkapcsolódó reflektorok és infra fényvetők segítségével éjszaka is felvétel készül az eseményekről.

Kameraház

A GeoVision megfigyelő rendszer kiegészíthető olyan speciális funkciókkal is, melyek egyedülállóvá teszik a világon.

GEOVISION rendszám azonosító rendszer

GeoVision GV-LPR rendszám azonosító rendszer. Lehetővé teszi, hogy a rendszám alapján azonosítsa a területre behajtani kívánó járműveket, vezérli a kaput, vagy sorompót.

GeoVision GV-AS beléptető rendszer. A megfigyelő rendszer kiegészítve a beléptető rendszerrel nem csak egyszerűen a kártya azonosítása alapján engedélyez belépést területre, hanem a belépőről felvétel is készül. Ezáltal az ellopott, elvesztett vagy kölcsön adott kártyák esetei elkerülhetők, mert a belépő személy egyértelműen azonosítható. A GeoVision beléptető rendszer maximum 255 ajtót vezérelhet, akár 10.000 felhasználó részére.
GEOVISION beléptető rendszer

GEOVISION megfigyelő rendszer

Ne adjon esélyt a betörőknek, a bolti szarkáknak, vagy éppenséggel a saját zsebre dolgozó alkalmazottaknak! Tartsa szemét vállalkozásán vagy otthonán, akár távolról is, az Interneten keresztül!

GEOVISION kamerás megfigyelő rendszer kivitelezése
2 év garanciával, éjjellátó kamerákkal

Az Alarm & Automatic System Kft. 15 éves tapasztalattal rendelkezik biztonsági kamera rendszerek telepítése területén. Tekintse meg referenciáinkat: Biztonságtechnika referenciák >>>

 

Válasszon kamerát megfigyelő rendszeréhez, és tekintse meg további kamera rendszer eszközeinket is.


A megfigyelő rendszer kiegészíthető riasztó és beléptető rendszerrel is.
Így teljes az ellenőrzés és a biztonság.

További termékeinket részletezve megtalálja a felső menüsorban. >>>

Copyright 2001-2017 - www.aas.hu
Minden jog fenntartva
Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS! Adatkezelési szabályzat